- Ödüller
- 10
- Github
- Website
- https://webshima.online/
- Shima Coin
- 3,257🥮

Girişimci olmak istiyor ama cebinizde sermaye yok mu? Hiç sorun değil. Teknolojinin ve yapay zekanın sunduğu imkanlarla, sıfır bütçeyle kendi dijital işinizi kurmak mümkün. İşte adım adım nasıl yapacağınız:

İyi bir iş, sağlam bir fikirle başlar. Ancak her zaman yaratıcı bir ilham gelmeyebilir. Bu noktada Startup.ai devreye giriyor. İlgi alanlarınıza ve trend analizlerine göre size yenilikçi iş fikirleri sunar. Sadece birkaç tıklamayla, size özel bir dijital ürün veya hizmet fikrine ulaşabilirsiniz.

İsminiz markanızdır. Seçtiğiniz iş fikrine uygun, akılda kalıcı ve yaratıcı bir isim bulmak için BusinessNameGenerator gibi araçlardan faydalanabilirsiniz. Domain müsaitliği de bu araçla kontrol edilebilir.

İş modeliniz, nasıl para kazanacağınızı belirler. Hedef kitle, gelir modeli, satış kanalları gibi detayları netleştirmek için ChatGPT gibi bir yapay zeka asistanına danışabilirsiniz. Size özel SWOT analizi, müşteri segmentasyonu gibi öneriler sunabilir.

Kod bilmeden web sitesi kurmak artık çok kolay. Durable.ai, birkaç dakika içinde yapay zekayla etkileyici bir web sitesi oluşturmanızı sağlar. Ürünlerinizi veya hizmetlerinizi tanıtabileceğiniz profesyonel bir alanınız olur.

Web siteniz için bir alan adına ihtiyacınız var. Üstelik ücretsiz bir alan adı almak mümkün! Freenom, .tk, .ml, .ga gibi uzantılarla 0₺'ye domain sağlar.

Ekip çalışması yapmadan, bireysel olarak organize olmanızı sağlayan bir araç olan OneThread, fikirlerinizi adım adım olgunlaştırmanıza yardımcı olur. Hedeflerinizi planlayın, görevlerinizi yönetin, fikirlerinizi not edin.

Artık fikriniz hazır, sıra üretmekte. Yazılım, e-kitap, rehber, template veya dijital ürünler... ChatGPT, ürün içerikleri, açıklamaları, hatta teknik detaylar konusunda size yardımcı olabilir. Üretim sürecinizi hızlandırın.

Hazırladığınız ürünü Gumroad, Ko-fi veya Shopify gibi platformlarda kolayca listeleyebilir ve satışa sunabilirsiniz. Kredi kartı entegrasyonu da çok kolaydır.

Ödeme almak için Stripe veya PayPal gibi platformlardan hesap açın. Gumroad gibi platformlarla kolayca entegre olur ve kazançlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Ürününüz ne kadar iyi olursa olsun, doğru kitleye ulaşmadıkça satmaz. Ücretsiz bir pazarlama kanalı olan Instagram, kitlenizi büyütmek ve ürünlerinizi tanıtmak için harika bir platform. Reels, Story ve Hashtag kullanımıyla erişiminizi artırabilirsiniz.

Zamanınız değerli. Rutin işleri otomatikleştirmek için Make.com gibi otomasyon araçlarını kullanabilirsiniz. E-posta yanıtları, satış bildirimleri, sosyal medya paylaşımları… Hepsini sisteminize entegre edin.

Artık kendi dijital girişiminizi kurmak için sermayeye değil, fikir + araçlara + motivasyona ihtiyacınız var. Yukarıdaki adımları takip ederek, 0₺ sermaye ile kendi dijital işinizi kurabilir, gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.